"Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit. Fapte 16:30-31"

Dumnezeu face lucruri uimitoare acolo unde te astepti mai putin. Daca El ti-a schimbat viata sau ai vreo experienta in care ai vazut mana Lui la lucru si vrei sa o impartasesti cu altii atunci trimitene-o. Vom fi bucurosi sa ne imbarbatam reciproc prin diferitele moduri in care Dumnezeu lucreaza la vietile noastre.
Nu vă puteţi imagina cât de mult contează rugaciunea.Suntem chemati la o solidaritate sfanta in rugaciune unii pentru altii oridecate ori avem ocazia.Pentru ca Dumnezeu ne vrea oameni ai rugaciunii, sa indraznim cu cererile , multumirile si problemele noastre la El, Singurul care le poate rezolva.
Cu siguranţă fiecare dintre noi îşi doreşte ceva de la o relaţie.Faptul ca te-ai indragostit de el/ea nu il/o transforma automat in Dl./D-na.Perfect/a. Incearca sa treci de emotiile coplesitoare si sa judeci la rece: este el/ea persoana cu care vrei sa iti imparti viata si dupa ce va trece pasiunea de inceput? Oare Dumnezeu este de aceeasi parere cu voi in ce priveste alesul/aleasa? Aveti aceleasi asteptari de la viata de cuplu si de familie? Aveti principii morale comune? Aveti aceleasi idei legate de cresterea si educarea copiilor, joburi si cariera, cheltuirea banilor etc? Te intelegi bine cu familia si prietenii lui/ei? Toate aceste detalii iti pot parea inutile acum, insa sunt foarte importante pe termen lung si mai ales in cazul unei casnicii.Daca aveti intrebari sau un punct propriu de vedere asupra acestor detalii nu ezitati sa le scrieti accesand aceasta rubrica si sigur cineva va incerca sa dea un raspuns potrivit.
Daca va regasiti in aceasta categorie de persoane care au incheiat un legamant de casatorie in fata Divinitatii si puteti descrie cum Dumnezeu v-a ajutat sa vedeti lucrurile frumoase care au intarit si mai mult relatia de cuplu acum aveti ocazia sa va faceti auziti.

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Vă place această pagină web?

Da, îmi place (61 | 75%)
Nu, nu-mi place (11 | 14%)
1. Cea mai mica Biblie tiparita are 4.5 cm lungime, 3.2 cm latime, 2 cm grosime? A fost tiparita in Anglia, are 878 pagini, 20 g si poate fi citita cu lupa.

2. Psalmul 118 este capitolul care se afla exact la mijlocul Bibliei? Acesta are un mesaj special...

3. Biblia ne-a spus care este forma pamantului, inainte de a ne-o dovedi Columbus?
(Isaia 40:22).

4. Biblia este cea mai tradusa si citita carte din toate timpurile?

5. Un tamplar din Los Angeles a lucrat zilnic pana noaptea tarziu timp de doi ani ca sa faca o Biblie cu totul din lemn? Fiecare pagina este o fasie subtire de lemn, inalta de un metru, in care literele sunt gravate. Aceasta carte contine 8.048 de pagini, are o greutate de 547 kilograme si este groasa de 2,5 metri.

6. Pastele nu are aceeasi semnificatie la evrei si la crestini?
La evrei, fiecare familie sacrifica un miel pe care-l manca cu azima (paine nedospita) si ierburi amare, in amintirea eliberarii din robia egipteana.
La crestini, Pastele este Sarbatoarea Invierii lui Hristos. Cuvantul a fost transmis de la evrei la crestini pentru ca Patimile, Moartea si Invierea Domnului au coincis cu Pastile iudaice.
In calendarul crestin Pastele este cel mai important eveniment.
De la 01.03.2010. au fost inregistrati ca si vizitatori:Name
Email
Comment
Or visit this link or this one