"Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit. Fapte 16:30-31"

Motive de rugaciune

Nu vă puteţi imagina cât de mult contează rugaciunea.Suntem chemati la o solidaritate sfanta in rugaciune unii pentru altii oridecate ori avem ocazia.Pentru ca Dumnezeu ne vrea oameni ai rugaciunii, sa indraznim cu cererile , multumirile si problemele noastre la El, Singurul care le poate rezolva.
Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "1536"
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Rog persoanele care vor citi aceste randuri sa vrea sa fie alaturi de noi si sa inalte o rugaciune scurta pentru prima noastra calatorie cu avionul care va fi joi 01.04.2010 intre orele 17-20 pm.Toate lucrurile sunt in Mana Domnului, doar ca o oarecare teama vrea sa ne incerce. Multumim anticipat si Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Roagă-te pentru iertarea păcatelor fraţilor de credinţă

Apostolul Ioan, spre sfârşitul primei sale epistole scrie:


Dacă vede cineva pe fratele său săvârşind un păcat care nu duce la moarte, să se roage; şi Dumnezeu îi va da viaţa, pentru cei ce n-au săvârşit un păcat care duce la moarte. Este un păcat care duce la moarte; nu-i zic să se roage pentru păcatul acela. Orice nelegiuire este păcat; dar este un păcat, care nu duce la moarte. (1 Ioan 5:16-17)

Creștinii născuți din nou nu păcătuiesc aşa ca această să le fie starea lor normală, modul de viață. Dacă se întâmplă uneori ceva accidental, noi, ceilalți suntem îndemnați să ne rugăm pentru fratele care a păcătuit, dar aceasta nu înseamnă că el va fi iertat fără ca singur să-şi mărturisească păcatul şi să se pocăiască.


Nu suntem încurajaţi să ne rugăm pentru cei care au săvârşit păcat de moarte

Păcatul de moarte este hula împotriva Duhului Sfânt şi în privinţa aceasta am scris anterior un articol întitulat „Ce este păcatul care duce la moarte?”. Dumnezeu nu ne recomandă să ne rugăm pentru cei care tăgăduiesc pe Tatăl şi pe Fiul sau care tăgăduiesc că Isus este Hristosul.


Rugaţi-vă pentru cei care ne prigonesc

Aşa ne-a învăţat Domnul Isus Hristos în vestita predică de pe munte:


Dar Eu vă spun: „Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc, şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc… (Matei 5:44)

Roagă-te pentru mântuirea naţiunii tale

Apostolul Pavel, care era Evreu de naţiune, în Epistola către Romani scrie:


Fraţilor, dorinţa inimii mele şi rugăciunea mea către Dumnezeu pentru Israeliţi, este să fie mântuiţi. (Romani 10:1)

Fă-ţi o obişnuinţă să te rogi continuu pentru mântuirea tuturor celor din poporul tău.


Roagă-te pentru mântuirea tuturor oamenilor

Aşa ne învaţă Apostolul Pavel când scrie:


Vă îndemn dar, înainte de toate, să
07/29/2010 17:32:37
Mihaela

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Vă place această pagină web?

Da, îmi place (61 | 75%)
Nu, nu-mi place (11 | 14%)
1. Cea mai mica Biblie tiparita are 4.5 cm lungime, 3.2 cm latime, 2 cm grosime? A fost tiparita in Anglia, are 878 pagini, 20 g si poate fi citita cu lupa.

2. Psalmul 118 este capitolul care se afla exact la mijlocul Bibliei? Acesta are un mesaj special...

3. Biblia ne-a spus care este forma pamantului, inainte de a ne-o dovedi Columbus?
(Isaia 40:22).

4. Biblia este cea mai tradusa si citita carte din toate timpurile?

5. Un tamplar din Los Angeles a lucrat zilnic pana noaptea tarziu timp de doi ani ca sa faca o Biblie cu totul din lemn? Fiecare pagina este o fasie subtire de lemn, inalta de un metru, in care literele sunt gravate. Aceasta carte contine 8.048 de pagini, are o greutate de 547 kilograme si este groasa de 2,5 metri.

6. Pastele nu are aceeasi semnificatie la evrei si la crestini?
La evrei, fiecare familie sacrifica un miel pe care-l manca cu azima (paine nedospita) si ierburi amare, in amintirea eliberarii din robia egipteana.
La crestini, Pastele este Sarbatoarea Invierii lui Hristos. Cuvantul a fost transmis de la evrei la crestini pentru ca Patimile, Moartea si Invierea Domnului au coincis cu Pastile iudaice.
In calendarul crestin Pastele este cel mai important eveniment.
De la 01.03.2010. au fost inregistrati ca si vizitatori:Name
Email
Comment
Or visit this link or this one