"Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit. Fapte 16:30-31"

Prietenia - inainte de casatorie

Cu siguranţă fiecare dintre noi îşi doreşte ceva de la o relaţie.Faptul ca te-ai indragostit de el/ea nu il/o transforma automat in Dl./D-na.Perfect/a. Incearca sa treci de emotiile coplesitoare si sa judeci la rece: este el/ea persoana cu care vrei sa iti imparti viata si dupa ce va trece pasiunea de inceput? Oare Dumnezeu este de aceeasi parere cu voi in ce priveste alesul/aleasa? Aveti aceleasi asteptari de la viata de cuplu si de familie? Aveti principii morale comune? Aveti aceleasi idei legate de cresterea si educarea copiilor, joburi si cariera, cheltuirea banilor etc? Te intelegi bine cu familia si prietenii lui/ei? Toate aceste detalii iti pot parea inutile acum, insa sunt foarte importante pe termen lung si mai ales in cazul unei casnicii.Daca aveti intrebari sau un punct propriu de vedere asupra acestor detalii nu ezitati sa le scrieti accesand aceasta rubrica si sigur cineva va incerca sa dea un raspuns potrivit.
Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "4575"
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
07/29/2010 17:33:13
Mihaela

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Vă place această pagină web?

Da, îmi place (61 | 75%)
Nu, nu-mi place (11 | 14%)
1. Cea mai mica Biblie tiparita are 4.5 cm lungime, 3.2 cm latime, 2 cm grosime? A fost tiparita in Anglia, are 878 pagini, 20 g si poate fi citita cu lupa.

2. Psalmul 118 este capitolul care se afla exact la mijlocul Bibliei? Acesta are un mesaj special...

3. Biblia ne-a spus care este forma pamantului, inainte de a ne-o dovedi Columbus?
(Isaia 40:22).

4. Biblia este cea mai tradusa si citita carte din toate timpurile?

5. Un tamplar din Los Angeles a lucrat zilnic pana noaptea tarziu timp de doi ani ca sa faca o Biblie cu totul din lemn? Fiecare pagina este o fasie subtire de lemn, inalta de un metru, in care literele sunt gravate. Aceasta carte contine 8.048 de pagini, are o greutate de 547 kilograme si este groasa de 2,5 metri.

6. Pastele nu are aceeasi semnificatie la evrei si la crestini?
La evrei, fiecare familie sacrifica un miel pe care-l manca cu azima (paine nedospita) si ierburi amare, in amintirea eliberarii din robia egipteana.
La crestini, Pastele este Sarbatoarea Invierii lui Hristos. Cuvantul a fost transmis de la evrei la crestini pentru ca Patimile, Moartea si Invierea Domnului au coincis cu Pastile iudaice.
In calendarul crestin Pastele este cel mai important eveniment.
De la 01.03.2010. au fost inregistrati ca si vizitatori:Name
Email
Comment
Or visit this link or this one