"Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit. Fapte 16:30-31"

Relatia de cuplu - dupa casatorie

Daca va regasiti in aceasta categorie de persoane care au incheiat un legamant de casatorie in fata Divinitatii si puteti descrie cum Dumnezeu v-a ajutat sa vedeti lucrurile frumoase care au intarit si mai mult relatia de cuplu acum aveti ocazia sa va faceti auziti.
Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "4268"
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Familia este o instituţie divină
În lumea aceasta sunt multe instituţii care sunt inventate de oameni. Nu la fel este cu familia. Aceasta este o instituţie divină, adică este instituită de însuşi Dumnezeu, care a zis:

De aceea, va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup. (Genesa 2:24)

Astăzi sunt multe tendinţe printre oameni să anihileze această instituţie. Au fost aşa tendinţe şi în vremea Domnului Isus, când fariseii ar fi dorit să le fie permis să-şi lase soţiile pentru orice pricină şi să-şi ia altele oricând doreau ei. De aceea, Domnul Isus le-a spus odată:

Oare n-aţi citit că Ziditorul, de la început i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască, şi a zis: „De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevastă-sa, şi cei doi vor fi un singur trup?” Aşa că nu mai sunt doi, ci un singur trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă. (Ev. Matei 19:4-6)

07/29/2010 17:26:32
Mihaela

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Vă place această pagină web?

Da, îmi place (61 | 75%)
Nu, nu-mi place (11 | 14%)
1. Cea mai mica Biblie tiparita are 4.5 cm lungime, 3.2 cm latime, 2 cm grosime? A fost tiparita in Anglia, are 878 pagini, 20 g si poate fi citita cu lupa.

2. Psalmul 118 este capitolul care se afla exact la mijlocul Bibliei? Acesta are un mesaj special...

3. Biblia ne-a spus care este forma pamantului, inainte de a ne-o dovedi Columbus?
(Isaia 40:22).

4. Biblia este cea mai tradusa si citita carte din toate timpurile?

5. Un tamplar din Los Angeles a lucrat zilnic pana noaptea tarziu timp de doi ani ca sa faca o Biblie cu totul din lemn? Fiecare pagina este o fasie subtire de lemn, inalta de un metru, in care literele sunt gravate. Aceasta carte contine 8.048 de pagini, are o greutate de 547 kilograme si este groasa de 2,5 metri.

6. Pastele nu are aceeasi semnificatie la evrei si la crestini?
La evrei, fiecare familie sacrifica un miel pe care-l manca cu azima (paine nedospita) si ierburi amare, in amintirea eliberarii din robia egipteana.
La crestini, Pastele este Sarbatoarea Invierii lui Hristos. Cuvantul a fost transmis de la evrei la crestini pentru ca Patimile, Moartea si Invierea Domnului au coincis cu Pastile iudaice.
In calendarul crestin Pastele este cel mai important eveniment.
De la 01.03.2010. au fost inregistrati ca si vizitatori:Name
Email
Comment
Or visit this link or this one